Creative Technology is live op Twente.com

Geplaatst op 25-07-2016 door

 

 

A81AAEBE-62DE-4F32-8CBD-B780F2C36B30[12]

 

Twente.com heeft een nieuwe themapagina voor ‘Creative Technology’ gelanceerd. Bij dit thema schrijven ze zelf de volgende aankondiging:

‘De creatieve technologie in Twente is booming! Tijd dus om er deze zomer op Twente.com veel aandacht aan te besteden. Twee maanden lang lees je hier verhalen van bedrijven, ondernemers en studenten en ontdek je alles over bijzondere projecten in de wereld van de Creatieve Technologie.

Kijk o.a. mee achter de schermen bij Bert, KeywordMate en AlienTrick en laat je inspireren door de onderwijsprojecten bij Saxion, Universiteit Twente, ROC van Twente en AKI ArtEZ. Vlieg mee met een drone en vind je ideale werkplek. Wil je netwerken in Zuid-Duitsland? Geef je dan op voor de Creative Business Week M√ľnchen!’

Ga naar twente.com/creativetechnology om je te laten inspireren en om meer te weten te komen omtrent dit thema!

Ze hebben voor 2016 ook nog twee nieuwe thema’s op de agenda staan. Ze gaan aandacht besteden aan hightech systems en smart materials. Super interessant dus houd Twente.com in de gaten!

Verder doen ze de oproep om, mocht je zelf nog een mooi verhaal weten dat binnen deze thema’s past, je dat kunt laten weten via redactie@twente.com

 

Categorie: Algemeen | geen reactie

Reactie achterlaten