I AM MEDIA 2015: programma compleet!

Geplaatst op 26-05-2015 door

banner_500x175
I AM MEDIA komt eraan. 18 juni a.s. is het Balengebouw in Enschede wederom de plek voor het congres voor digital, startups, innovatie en inspiratie.

Het evenement I AM MEDIA wordt voor de 7e keer gehouden. I AM MEDIA is het evenement, dé plek waar creatieven, marketeers, communicatiedeskundigen en innovators om geïnspireerd te raken, kennis uit te wisselen en elkaar te ontmoeten.

Thema

Dit jaar is het thema VISION, waarbij bezoekers meegenomen worden in thema’s en praktische cases rondom subthema’s ‘Growth’, ’Tech’, ’Design’ en ‘Disrupt’. Wat gebeurd er op dit moment, waar ik van kan leren? Wat komt eraan? Vanuit verschillende invalshoeken zullen sprekers dit laten zien en horen.

Sprekers die op I AM MEDIA 2015 zullen staan zijn Anouk Noordervliet (RTL / Videoland: over video on demand en hoe dit het bestaande TV kijken gedeeltelijk vervangt), Harald Dunnink (De Correspondent / Momkai: de creatie van een nieuw journalistiek platform vanuit een design perspectief), Tim Schenk (Philips Hue, de wereld van connected systems en hoe home automation een grote rol gaat spelen), Jan Heemskerk (oud-hoofdredacteur Playboy en een visionair op marketing / communicatie), Martijn van der Heijden (Fabrique, hoe bereik je een totaalervaring vanuit vorm, content en interactie) en Menno van der Marel (FOX-IT, de wereld van digital security neemt een enorme vlucht, aanvallen en bedreigingen nemen toe, waar moeten we rekening mee houden?). Dagvoorzitster is Martha Riemsma, hoofdredacteur van Twentsche Courant Tubantia.

Startup spotlight

Nieuw in deze I AM MEDIA is de startup spotlight. Voorafgaand aan elke spreker wordt een startup geprogrammeerd die zichzelf in de spotlight mag zetten voor het grote I AM MEDIA publiek. De startups worden komende week bekend gemaakt.

I AM MEDIA 2015

Datum: 18 juni 2014

Locatie: Balengebouw, Roombeek, Enschede

Tijd: 12:30 uur – 19:30 uur (incl BBQ)

Meer informatie en kaarten: www.iammedia2015.nl

Kaart prijs: tot 5 juni € 79,-, na 5 juni € 89,-

Organisatie

Het evenement wordt georganiseerd door Stichting Fris, NiMa The Case en CeeCee. I AM MEDIA wordt georganiseerd zonder winstoogmerk, wat betekent dat de prijs van de kaarten laag gehouden kan worden en dat drankjes, eten, etc incl. zijn voor de bezoekers. De vrijwillige organisatie wordt gevormd door de volgende personen: Joost Diepenmaat (Moneybird), Dennis Sievers (Webiteers), Peter Oosterwijk (Buro Blink), Marjolein van Loon (Gemeente Enschede), Tim Lammers (Nima the Case) en Marc Woesthuis (Stichting Fris & TriMM).

Eerdere sprekers op I AM MEDIA

Tijdens de eerdere edities van het evenement spraken bekende en minder bekende sprekers. Hierbij een kort overzicht van de meest recente edities.

2014: Touched: Maarten den Braber (SQRD), Peter-Paul Verbeek (Universiteit Twente), Marc de Vries (Twitter), Evita Stoop (Microsoft), Aartjan van Erkel, Jeffrey van Heck (Natuurmonumenten) en Rogier Schmitt (T-Mobile).

2013: Through the Hype: Jonas Nouwen (Unhype / PIBN), Martin Hersman (Sanoma / Nu.nl), Neil van der Veer (NewCom Research & Consultancy), Geoffrey Davies (Travix), Martijn Bier (Conrad), Laura Nuhaan (Webpower), Mascha Driesen (Youtube), Kees Koolen (Booking.com)

2012: Captivate your Audience: Jan Willem Borsboom(RTL), Lara Ankersmit(NOS), Bart Brouwers (TMG), Neville Kuyt (AKQA), David Vogel (DDB), Ruurd Priester (Lbi) en Samuli Ollikainen (Achtung!).

2011: Move to Mobile: Jitse Groen (Thuisbezorgd.nl), Geert Kolthof (Service2Media), Joost Diepenmaat (Moneybird), Jeroen Meijer (Muzor), Yuri van Geest

Categorie: Algemeen, Uitgelicht | geen reactie

Reactie achterlaten