Project Multiply

Geplaatst op 05-01-2017 door

Multiply is een initiatief van Saxion Hogeschool, the CeeCee Community, Gemeente Enschede en Rabobank Enschede-Haaksbergen.
Multiply brengt MKB-ondernemers en 3e jaars studenten van Saxion Hogeschool bij elkaar met als doel een (business) plan te schrijven voor de ondernemer ‘dat er toe doet’ en dat de ondernemer meer inzichten en houvast biedt in een steeds sneller veranderende wereld. Ondernemer en student worden voor een periode van 3 maanden aan elkaar gekoppeld om deze doelstelling te realiseren. De studenten van Saxion verdienen punten voor hun Minor als zij participeren in Multiply.

De uiteindelijke doelstelling van Multiply is om MKB bedrijven en studenten beter te maken, daardoor onze stad aantrekkelijker en boeiender te maken om in te werken, studeren, wonen en leven.

Ondernemers en studenten worden begeleid door coaches, er zijn inloopspreekuren om vragen van ondernemers en studenten te kunnen beantwoorden, en we worden 3 workshops georganiseerd om ondernemers en studenten te inspireren.

Multiply wordt georganiseerd in 2 jaarlijkse cycli, te weten in november (2e kwartiel Saxion) en in februari (3e kwartiel Saxion).
De voorbereidingen voor de cyclus van februari 2017 zijn inmiddels in volle gang.
Studenten worden uitgenodigd om deel te nemen aan Multiply via Saxion Hogeschool.

Hieronder treft u het volledige programma aan van Multiply zoals dat in februari start:

9 januari 2017 – U wordt gevraagd content te omtrent Multiply te plaatsen op uw website en ondernemers die lid zijn / klant zijn te informeren.
16 januari 2017 – Bedrijven die zich aanmelden voor Multiply worden gevraagd content te plaatsen op de website van Multiply tot uiterlijk 5 februari .
30 januari 2017 – U wordt gevraagd een reminder te sturen naar uw leden.
3 februari 2017 – MKB Bedrijven en studenten ontvangen het programma voor de kick off van Multiply.
6 februari 2017 – Kick off Multiply (toelichting programma, pitch bedrijven, ruimte om bedrijven en studenten te matchen).
10 februari 2017 – Bevestiging per mail aan MKB-Bedrijven en studenten die gematched zijn.
17 februari 2017 Tot en met 7 april – Wekelijks inloopspreekuur coaching + weekafsluiting: coaching met name gericht op het zetten van de eerste stappen in het proces.
of, workshop / inspiratiesessie (Business Canvas Model/Golden Egg Check, Creatief/out-of-the-box-denken, Hoe schrijf ik een ondernemersplan)
14 april 2017 – Inloopspreekuur / coaching + weekafsluiting. M.n. gericht op opstellen pitch.
14 april 2017 – Inleveren business plan door de teams (MKB bedrijf – student) bij jury t.b.v. prijs.
21 april 2017 – Pitchen door teams, prijsuitreiking en feestelijke afronding van Multiply.

Ondernemers en studenten worden geacht minimaal drie keer aanwezig te zijn bij een inloopspreekuur / coaching / weekafsluiting.

Via onderstaande link vind u meer informatie over het project, in het nieuwe jaar volgt tevens meer informatie.

Categorie: Algemeen | geen reactie

Reactie achterlaten