The Overkill Festival

Geplaatst op 24-11-2016 door

Beste allemaal,

Academie van Verbeelding en CeeCee Community zijn druk bezig met het stimuleren van toekomstige ontwikkeling van de (Serious)Game industrie en al haar talenten in Oost Nederland. Dit doen we o.a. door het naar Enschede halen van de Dutch Game Garden. De game industrie is een relatief jonge industrie die een grote rol gaat spelen/speelt in de nieuwe economie en van waaruit talloze talenten en bedrijven nieuwe initiatieven en oplossingen ontplooien voor s’ werelds grootste uitdagingen.

De CeeCee Community is dan ook trots op het feit dat ze aankomend weekend The Overkill Festival mag hosten.

Over het festival:
“The Overkill is een 48 uur durend, non-stop, evenement met focus op de gaming cultuur. Het festival staat op het punt waar video games, film, kunst, technologie en wetenschap elkaar treffen en op elkaar inwerken. Het festival wil laten zien hoe deze verbindingen invloed hebben op de evolutie van onze maatschappij.

Deze 5de editie van het festival wordt gehouden op 25,26 en 27 November in the cee spot (de nieuwe hot spot en start-up Community in Enschede)! Onder het thema “YOU ARE IN Ctrl”, presenteert The Overkill presenteert 48 uur lang en non-stop een selectie van games, films en kunstinstallaties uit binnen- en buitenland.”

Graag nodigen we je uit om het festival te komen bezoeken met in het bijzonder het symposium waar 4 verschillende sprekers vertellen over de invloed van multimedia en techniek op de wereld waarin we leven.

Zie voor het programma van het symposium hieronder en meer info over het festival en het symposium is te vinden om de website van de Overkill Festival (http://www.theoverkill.nl/).

Graag tot bij de Overkill!

Niels Moshagen

 

Categorie: Evenementen | geen reactie

Reactie achterlaten