06.09.2018 - 09.09.2018
GOGBOT

GOGBOT daagt uit. Tot een mening, een idee of een andere kijk op de wereld. Onze blik reikt verder dan het leven, verder dan de aarde. GOGBOT is de showcase van de toekomst, geboren vanuit onze evolutionaire gedachten. Die toekomst verbeelden we in een constant vernieuwende huls van beeldschone krankzinnigheid.

GOGBOT shockeert, zoekt het randje op en gaat er net overheen. Wij nemen geen genoegen met gewoon. Tijdens evenementen, lesprogramma’s en in onze partnerschappen gaan we de strijd aan met de status quo. Dit doen we door middel van kunst, muziek en creatieve techniek. We tonen het effect van innovaties op onze maatschappij door de ogen van ‘s werelds meest talentvolle kunstenaars en artiesten.

GOGBOT is Enschede in extremen. Het is de broedplaats voor creatieve techniek en innovatie en betekenisvol voor de hele regio. Ons doel is om onze omgeving op te tillen, in samenwerking met het onderwijs en bedrijfsleven. Onze grootste drijfveer is het aanpassingsvermogen van de mens op zijn omgeving. Het onbekende prikkelt de zintuigen. Zij die zich weten aan te passen, overleven.
ADAPT OR DIE.

Meer informatie: GOGBOT