11.04.2019
Doorpaksessie

Doorpaksessie ‘doorpakken in teamwork’

 

In deze prikkelende en interactieve sessie, een proeverij van onze opleiding Persoonlijk Leidinggeven, ervaar jij wat succesvol teamwork teweeg kan brengen. Je doet inzicht op in dé 5 frustraties die samenwerking vaak in de weg staan. Je krijgt handvatten aangereikt waarmee jij deze frustraties kunt ombuigen naar succesvoorwaarden.

Wij geloven dat succesvol teamwork de manier is om ieders potentieel volledig te benutten. En het reikt verder; succesvol teamwork heeft bewezen dat het stress en ontevredenheid vermindert én werkplezier vergroot.

Je gaat naar huis met een zinvolle ervaring, nieuwe inzichten en handvatten die je direct in de praktijk wilt brengen. Je ervaart hernieuwde energie om met jouw team(work) aan de slag te gaan. Onze missie is om jou nóg vrijer en daadkrachtiger te laten voelen in jouw leidinggevende rol. En daarmee jouw team boven zichzelf uit te laten stijgen.

Voor deze sessie rekenen we € 45,- p.p. (vrijgesteld van BTW). Daarbij inbegrepen:

  • Schrijfblok + pen
  • Koffie/thee, water + lunch

Reserveer je plek, want we werken met kleine groepen (max. 16 deelnemers). Dit kan door dit contactformulier in te vullen of per mail naar info@doorpakbv.nl

 

Wat?

Prikkelende en interactieve sessie

Waar?

Rigtersbleek- Zandvoort 10, 2.09, Enschede

Wanneer?

Donderdag 11 april van 09:30 – 12:30 uur