26.05.2021 - 30.05.2021
Dutch Innovation Days, het vijfdaagse innovatiefestival in Enschede

Van 26 t/m 30 mei vindt de eerste editie van de Dutch Innovation Days plaats. Het vijfdaagse innovatiefestival in Enschede barst van de innovatie, inspiratie, eye candy, interactieve tentoonstellingen en ruim 50 experttalks, Q&A’s, verrassend entertainment en innovatietafels. Als FRIS-member krijg je nu 50% korting op een ticket!

Wie heeft Wifi uitgevonden?
Nederland blinkt uit in fantastische innovaties die iedereen kent, zoals de CD, YouTube, Wifi en Bluetooth. Maar wie zijn de mensen achter deze innovaties en hoe hebben ze het voor elkaar gekregen? Je ontmoet deze pioniers tijdens de Dutch Innovation Days. Cees Links, de uitvinder van Wifi neemt je mee in zijn indrukwekkende innovatiereis en zijn gesprekken met Steve Jobs, waarmee hij de doorbraak van Wifi veroorzaakte. Open Source-goeroe Jeroen Wijering vertelt hoe hij met zijn JW-player de basis legde voor het ontstaan van YouTube.

Beide pioniers hebben in Enschede hun eerste schreden gezet op weg naar wereldwijd succes. Voor tech fashion kunstenaar Anouk Wipprecht, early stage investeerder Anke Huiskes en sociale innovator Daan Roosegaarde geldt hetzelfde. Ook zij hebben in Enschede, als koraalrif voor innovatie, hun roots liggen en veroveren de wereld met hun creativiteit en innovaties.

Explore, connect & create
De DID-kennisdagen met meer dan 40 trendtalks, Q&A’s, innovatietafels, workshops, verrassend entertainment, quizzen, cabaret, muziek en digitale cafés zijn op 26, 27 en 28 mei volledig online te volgen. Studenten, ondernemers, innovatiemanagers, ingenieurs, marketeers, kunstenaars, wetenschappers en investeerders delen hun kennis en kunnen elkaar (virtueel) ontmoeten.

Programma en tickets
Op www.did21.nl vind je het volledige programma en kun je tickets bestellen. 

Als FRIS-member krijg je nu 50% korting op je ticket! Gebruik de kortingscode: celebrate21 bij de check-out. 

Het passe-partout DID-ticket geeft je toegang tot het bomvolle online inspiratieprogramma op 27 en 28 mei met o.a. experttalks, Q&A’s, verrassend entertainment en innovatietafels. Met je ticket kun je tevens de opening met o.a. Onno van Veldhuizen op woensdag 26 mei bijwonen en het slotakkoord van Constantijn Van Oranje-Nassau op zondag 30 mei. Op zaterdag 29 mei ben je van harte welkom in de fysieke Innovation Experience in WARP Technopolis (Stationsplein 1A) in Enschede.

Ben je niet in de gelegenheid om het volledige programma op het moment zelf bij te wonen? Met je ticket heb en hou(!) je ook na het event toegang tot het platform met alle kennis. Handig voor als je die ene talk over de toekomst van AI, Health en 3D of gedachten lezende kleding op een ander moment wilt (terug)kijken.